Ποιοι ειμαστε

Σύγχρονη μονάδα αιμοκάθαρσης στο Περιστέρι

medifil-aristera.jpg
Η Medifil  είναι Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης  με πολυετή παρουσία στο χώρο της υποκατάστασης της νεφρικής λειτουργίας.
 
Στεγάζεται σε υπερσύγχρονες  εγκαταστάσεις 3.500 τετραγωνικών μέτρων, διαθέτοντας δύο πολυτελείς, ευρύχωρες αίθουσες αιμοκάθαρσης και ευχάριστους χώρους αναμονής για τους ασθενείς και τους συγγενείς τους.
 
Η Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης Medifil παρέχει ιατρικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας  έχοντας καταφέρει να δημιουργήσει ένα ασφαλές, άνετο και φιλικό περιβάλλον παραμονής και θεραπείας. Είναι πλήρως στελεχωμένη με ιατρικό, νοσηλευτικό και τεχνικό προσωπικό πολυετούς εμπειρίας, εξειδίκευσης και τεχνογνωσίας.
 
Η Μονάδα μας παρέχει όλες τις σύγχρονες μεθόδους υποκατάστασης της νεφρικής λειτουργίας τόσο κλασσική αιμοκάθαρση όσο και On-Line αιμοδιαδιήθηση. Για την εφαρμογή αυτών των θεραπειών χρησιμοποιούνται 45 υπερσύγχρονα μηχανήματα αιμοκάθαρσης τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία υποστηρίζονται από εκτεταμένη μονάδα – εντός των εγκαταστάσεων -επεξεργασίας και κεκαθαρμού ύδατος σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές.

Η προσωποποιημένη παροχή υπηρεσιών, η ετοιμότητα για κάλυψη επείγουσων αναγκών, το άνετο και προσεγμένο περιβάλλον, η αυστηρή τήρηση κανόνων υγιεινής, η διευκόλυνση πρόσβασης για ΑμεΑ καθιστούν τη Medifil ιδανική επιλογή για τη θεραπείας σας.
 
Η μονάδα μας βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του Δήμου Περιστερίου, με εύκολη πρόσβαση από κεντρικούς οδικούς άξονες, και διαθέτει ιδιωτικό χώρο στάθμευσης για ασθενείς και συνοδούς.
 
Τέλος η Μονάδα μας είναι πιστοποιημένη με το διεθνές πρότυπο διαχείρησης ποιότητος κατά ISO 9001:2015.
medifil-logo-w.png

Η Medifil είναι Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης με πολυετή παρουσία στο χώρο της υποκατάστασης της νεφρικής λειτουργίας. Παρέχει ιατρικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας  έχοντας καταφέρει να δημιουργήσει ένα ασφαλές, άνετο και φιλικό περιβάλλον παραμονής και θεραπείας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως 45, Περιστέρι 12132 info@medifil.gr, career@medifil.gr T210 5766212, 215 5607700 F 210 5766213
 
ΙΛΙΟΝ
Λεωφ. Θηβών 662, Ίλιον 13122 info@medifil.gr, career@medifil.gr T 215 5607730 F 210 5766213